ADANASPOR, BİTCİ İLE BLOCKCHAIN DÜNYASINA KATILDI
ADANASPOR, BİTCİ İLE BLOCKCHAIN DÜNYASINA KATILDI

ADANASPOR, BİTCİ İLE BLOCKCHAIN DÜNYASINA KATILDI

Dünyanın önde gelen takım ve organizasyonlarını blockchain teknolojisiyle buluşturan Bitci Teknoloji, Adanaspor ile kapsamlı bir iş ortaklığını hayata geçiriyor. İş birliği kapsamında geliştirilecek fan token projesi 19 Ocak 2022 tarihinde Bitci.com üzerinden satışa sunulurken, Bitci.com aynı zamanda Adanaspor’un göğüs sponsoru olacak.

Köklü tarihi ve büyük taraftar grubuyla, Çukurova Bölgesi’nin önde gelen takımlarından olan Adanaspor, fan token dünyasına Bitci Teknoloji ile adım atıyor. Bitci ve Adanaspor A.Ş. arasında imzalanan anlaşma kapsamında hayata geçirilecek Adanaspor Fan Token projesi, , avantajlı ön satış fiyatıyla 19 Ocak 2022 tarihinde Bitci.com üzerinden satışa sunulacak. Öte yandan, anlaşma süresi boyunca, Bitci.com logosu Adanaspor’un formalarının göğüs kısmında yer alacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan, fan token projelerinin kulüp ve organizasyonların dijtal dönüşüm süreçlerinin merkezinde yer aldığını ifade ederken, “Bu projelerin, özellikle Adanaspor gibi büyük taraftar kitlelerine sahip takımlardaki etki gücü çok daha yüksek. Adanaspor Fan Token projesi kapsamında önümüzdeki dönemde çok güzel etkinlikler, sürprizler göreceğiz. Kendi alanlarında dünya lideri olan takım ve organizasyonların kullandığı blockchain teknolojimizi, Türkiye’nin dört bir yanına yaymak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Adanaspor bugün istikrarlı yönetim anlayışıyla bu alanda Türkiye’deki öncü ve örnek kulüplerimizin başında geliyor. Bu projeyi hayata geçirmemizde emeği olan Sayın Başkanımıza ve tüm Yönetim Kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Bitci Teknoloji Hakkında

Çağdaş Holding bünyesinde blockchain teknolojileri araştırma ve geliştirme amacıyla Bodrum’da kurulan Bitci Teknoloji, 2018 yılından bu yana sektördeki öncü faaliyetlerine devam etmektedir. İlk etapta kendisine ait mining tesisini ve mining havuzlarını kuran Bitci Teknoloji, ardından dünyanın en gelişmiş kripto para alım-satım borsalarından olan Bitci.com’u hayata geçirdi. 2020 yılında, Türkiye’nin ilk borsa ve ödeme sistemine entegre blokzinciri olan Bitcichain’i geliştirdi Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda spor kulübü ile taraftar token projeleri geliştirmek üzere yola çıkan Bitci Teknoloji, bu kapsamdaki ilk anlaşmaları Türkiye’de Karşıyaka Spor Kulübü, Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Eskişehirspor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Bodrumspor, Afjet Afyonspor; Avrupa’da ise Glasgow Rangers, McLaren Racing, İspanya Milli Takımı, Wolverhampton Wanderers, MotoGP, Brezilya Milli Takımı, Uruguay Milli Takımı, Peru Milli Takımı, Deportivo Alaves, Celta Vigo, FIBA, MXGP, RCD Espanyol, FC Sion, Fortaleza, Recife, Cadiz, Spezia Calcio ile hayata geçirdi. Bitci Teknoloji, inşaat, enerji ve turizm gibi sektörlere yönelik blockchain çözümleri konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Bitci Teknoloji’nin sistem altyapısı tamamen kendi mühendisleri ve tasarımcıları tarafından hayata geçirilmiş olup; şirketin genel merkezi Bodrum’dadır.

Yukarı