Takımımız Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı
Takımımız Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Takımımız Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

OSMAN YEREŞEN ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ | 08.04.2017


Süper Lig’in 27.haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Adanaspor'umuz, bugün akşam saatlerin yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

 

Osman Yereşen Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Levent Şahin yönetiminde gerçekleşen antrenmanda turuncu-beyazlı takımımız ter idmanı yaptı. Antrenman saat 17:30’da başladı ve 1 saat sürdü.

 

Bu antrenmanla 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda yarın saat 19:00'da başlayacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor'umuz, Osman Yereşen Tesislerimizde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

 

Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında sarı kart gören oyuncumuz Rodrigo Longo Freitas Digao, cezalı duruma düştü. Ligde 4.sarı kartını gören Digao, yarın oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

 

Karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek

 

Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Serkan Çınar yönetirken yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Kemal Yılmaz ve İstanbul bölgesinden Erdem Bayık yapacak. beIN Sports  ekranlarından naklen yayınlanacak olan mücadelenin dördüncü hakemi ise İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç olacak.

 

Yukarı